Bazeni su spremni ! Letnja sezona 2022. na otvorenim bazenima SC “11 april” počela u ponedeljak, 13.juna. Bazeni će raditi svakodnevno od 7.00 do 19.00 časova, odnosno kada vremenski uslovi dozvole.

Jutranji termin od 7.00-10.00 časova pliva se na polovini velikog i polovini srenjeg bazena, dok je mali bazen ceo u funkciji. U jutranjem terminu od 7.00-10.00 posetioci ne plaćaju nadoknadu za korišćenje ležaljki.

Pored odličnih uslova, raznovrsne ponude na sportskom Centru obezbeđen je čitav niz aktivnosti tokom letnje sezone 2022. za razne kategorije korisnika. Sreda i dalje ostaje dan za besplatno kupanje školaraca uz đačku knjižicu bez obzira iz kog dela grada dolaze.

Takođe, tokom letnjeg raspusta beogradskim đacima osnovnih i srednjih škola na raspolaganju su i besplatni sportski programi na SC „11 april“. Sportski centar „Novi Beograd“ u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu organizuje tradicionalno sportske programe za školarce – besplatno!

Obavezno je da deca koja učestvuju u programima već znaju da plivaju, a vežbama u okviru ovih programa usavršiće se njihove tehnike plivanja. Vreme realizacije ovih programa je od 01.07 – 31.08.2022.

Za decu do 2 godine starosti ulaz je besplatan. Sezona kupanja na Adi Ciganliji počinje sredinom juna.

Saznajte još:

Letovanje u Grčkoj, da ili ne?