Mnoge poznate ličnosti često nose odevne kombinacije koje su, verovali ili ne, obukli samo jednom, a platili čitavo bogatstvo. Ali dok neki troše vrtoglave cifre i ne žale zbog toga, ima i onih koji su naučili da štede, baš zato što su se jednom opekli.

-Kupila sam Balansijaga patike u Njujorku koje sam platila 1.100 dolara, na kraju sam se pitala šta mi je ovo trebalo. Toliko su teške, pitala sam se kada ću ih obuti, a na kraju su završile kod moje unuke- otkrila je Dragica Radosavljević Cakana, dok njena mlađa koleginica Tamara Dragić ima malo drugačija gledanja na kupovinu.

-Skoro sam preko interneta kupila haljinu za 20 eura, a izgleda kao da sam dala mnogo novca. Jedna od najskupljih stvari je jakna od Elizabet Franke koja je koštala malo više– istakla je pevačica.

Neda Ukraden je od samog početka karijere veliki značaj davala skupocenoj garderobi, na odgovor da li joj je žao para koje je potrošila na prolazne stvari, iskreno je odgovorila:

-Da sam mogla kupiti mnogo toga za te krpe, mogla sam. A za te tašne i cipele da ne pričam već. Jedino što mogu da kažem da mi nije žao.