Ubrzo nakon što se pročulo da je raskinuo dugogodišnju vezu, Leonardo Dikaprio je ponovo u fokusu zbog svog ljubavnog života – kako se šuška da je „bacio oko“ na mladu manekenku i prijateljicu Điđi Hadid. Prema napisima stranih medija, oni već uveliko izlaze i provode se zajedno, ali ona nikako da pokaže interesovanje za njega.

– Leo je fokusiran na Điđi, ali ona za sada nije pokazala interesovanje za njega. Oni su prijatelji i Điđi ne želi ništa romantično sa njim – tvrdi insajder za „Daily Mail“, dok „InTouch“ nastavlja o dinamici njihovog već postojećeg odnosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

– Poznaju se nekoliko godina, izvesna privlačnost svakako postoji. Ona je baš njegov tip, veoma je lepa, skromna – dodao je drugi izvor, bruje tamošnji mediji, napominjući da drugarstvo sada „neće podizati na viši nivo“ iako se Leo nimalo ne bi bunio.

Podsetimo, Điđi i Leonardo se već izvesno vreme kreću u sličnim krugovima. Jednom prilikom su ozbiljno i partijali zajedno s Kendal Džener i Belom Hadid, manekenkinom jednako poznatom sestrom.

Džastin Biber se povlači sa scene