Džastin Biber najavio je da ponovo ide na pauzu, kojom privremeno prekida svoju već odloženu svetsku turneju „Justice World Tour“ zbog zdravstvenih problema.

 – Prošli vikend sam nastupio na muzičkom festivalu „Rock In Rio“ i dao sam maksimum ljudima u Brazilu – napisao je Biber, dodavši da ga je „iscrpljenost dotukla“.

Nakon što se savetovao sa svojim lekarima, članovima pordice i tima, pevač je obožavaoce obavestio da mu je zdravlje prioritet u odnosu na turneju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

 – Sada ću napraviti pauzu od turneja. Biću dobro, ali treba mi vremena da se odmorim i ozdravim – napisao je on i zahvalio se fanovima na podršci i molitvama koje su mu uputili te im je poručio da ih sve voli.

Džastinova turneja je odložena ranije ove godine jer su pevač i članovi njegovog tima bili pozitivni na kovid-19, zbog čega je svetska turneja konačno započela u martu. Do marta 2023. ima 70 zakazanih koncerata u Južnoj Americi, Aziji, Australiji, Novom Zelandu i Evropi. Pevač nije objavio kad bi mogao da se vrati na muzičku scenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Inače, Biber je u junu otkrio da mu je dijagnostikovan Remzi-Hantov sindrom koji m uje napravio paralizu polovine lica. Zbog oporavka je bio primoran da otkaže nastupe, te je objasnio da na jedno oko ne može da trepće, niti da se nasmeje.

– Sve mi je teže i da jedem, to me frustrira. Molim vas, molite se za mene – apelovao je tada muzičar, jer je bilo i onih koji su se naljutili zbog otkazanih koncerata.