Florens Pju je jedna od najtraženijih glumica poslednjih godina. Ona je briljirala u filmovima kao što su „Little Women“, „Midsommar“, „Black Widow“ i ovogodišnjem „Don’t Worry Darling“.

Sledeće gde ćemo je gledati je film „The Wonder“, adaptacija istoimene knjige irsko-kanadske književnice Eme Donahju, piše Coming Soon.

„The Wonder“ se dešava 1862, trinaest godina nakon Velike irske gladi. Florens Pju tumači Lib Rajt, englesku medicinsku sestru, pozvanu u Irsku u religijsku zajednici da u periodu od 15 dana pregleda jednu od njenih članica.

Ana O’Donel je 11-godišnja devojčica koja nije okusila hranu četiri meseca i veruje da joj Bog pomaže da preživi. Kako se njeno zdravstveno stanje rapidno pogoršava, Lib postaje odlučna u želji da sazna pravu istinu, makar to uzdrmalo malu religijsku zajednicu, koja bi radije ostalo u uverenju da je sve božija volja.

Ovu kostimiranu dramu sa elemetnima psihološkog trilera režirao je Sebastian Lelio. Film je već imao premijeru na Teljurajd filmskom festivalu, gde je naišao na dobar prijem. Trenutno ima 83% pozitivnih recenzija na sajtu Rotten Tomatoes.

„The Wonder“ će imati kratak bioskopski život od 2. novembra, a od 16. dana istog meseca biće dostupan na Netfliksu. Pogledajte u produžetku prvi trejler ovog filma.

Bejl je oduvek želeo da glumi jednog lika iz „Ratova zvezda“