Možda ste negde usput čuli da je Kristijan Bejl ljubitelj serijala „Ratova zvezda“. Glumac je oduvek želeo da bude njegov deo, ali verujemo da će vas iznenaditi koja uloga je u pitanju.

Bejl je u novom intervjuu za The Hollywood Reporter govorio o mnogim temama. Od novog filma „Amsterdam“, preko saradnje sa Kristoferom Nolanom, pa sve do glumačkih planova za budućnost i želji da bude deo „Ratova zvezda“.

Otkriveno je zašto žene više vole „true crime“ serije od muškaraca

– Sve što sam oduvek želeo je da u „Ratovima zvezda“ budem u autentičnom odelu i udarim glavom o vrata ili nešto slično. Oni pravi fanatici koji su gledali „Ratove zvezda“ previše puta oduvek znaju za scenu u kojoj jedan stormtruper udara glavom o vrata dok prolazi kroz njih. Ja sam hteo da budem taj lik. To je to – ispričao je Bejl.

Međutim, on ne bi odbio ni veću ulogu od ove, kako je istakao.

– Ako budem imao sreće da bude nešto više od toga, da, to bi bilo predivno. Još uvek imam figurice otkako sam bio mali. Znam i Ketlin Kenedi veoma dobro jer je radila sa Spilbergom kada sam glumio u „Carstvu Sunca“. Sada je ona glavna za ceo univerzum „Ratova zvezda“.

Dodao je i da je pregovarao da postane deo ovog univerzuma u filmu „Solo: Priča Ratova zvezda“. Međutim, to se na kraju nije dogodilo, ali se nada da još uvek ima vremena. Pojedini fanovi bi voleli da ga vide kao Kajla Katarna, a neki kao Dart Revana, a vi?

Danas će biti promenljivo oblačno vreme