Slavni muzički par – Bijonse i Džej Zi, trenutno borave u Hrvatskoj sa svoje troje dece, a lokacija na kojoj se sada nalaze je Cavtat.

Kako prenose hrvatski mediji, Bijonse i Džej Zi poveli su sa sobom i dadilju, koja se brčka u bazenu na jahti sa decom dok se pevačica sunča. S njima je, takođe, najverovatnije i telohranitelj Džulijus Gerhard de Bura, koji je i te kako zapamćen u ovom kraju zbog incidenta iz 2009. godine kada je takođe bio sa njima u Hrvatskoj.

Inače, Bijonse je pre dve godine na Malim Bisagama proslavila 39. rođendan, gde je kasnije na jahti s porodicom uživala u večeri, okruženi bakljama i cvećem.

SKANDAL U HRVATSKOJ

Podsetimo, kada su 2009. godine reper i pevačica bili u Hrvatskoj, uživali su na jahti Erika Kleptona, ali se ta poseta nije slavno završila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vrnik Arts Club (@vrnik.arts.club)

Njihov telohranitelj je nasrnuo na dubrovačke fotoreportere i TV snimatelje. Telohranitelj je tad udario rukom po kameri jednog snimatelja. Kamera je pala na zemlju i slomljen je reflektor rasvete. Potom je snimatelja tri puta udario nogom iznad zadnjice, a zatim opsovao na lošem hrvatskom:

– Mama vam je ku*va, pi*ka vam materina.

Snimatelj ga je onda udario stativom, a ovaj ga je bacio u more. Privremeno mu je bio oduzet pasoš i bio je prijavljen za remećenje javnog reda i mira.

Sve se dogodilo oko 1:30 u noći u Dubrovniku kada je slavni par napustio restoran u kom su večerali.

Ar Keli ponovo optužen