Robert Silvester Keli, poznatiji kao Ar Keli, u žižu javnosti je dospeo zbog optužbi za seksualno zlostavljanje. Naime, on je nedavno osuđen na 30 godina zatvora, po devet tačaka za seksualne zločine, uključujući i jednu za reketiranje, te osam za sek*ualnu trgovinu tokom šestonedeljnog suđenja iz proteklog septembra.

Pre dva dana počelo je drugo suđenje pevaču, i to zbog dečije pornografije, a pevač sada mora da se suoči sa 13 optužbi, a u javnost svakog trenutka isplivavaju novi detalji koji nikako ne idu u prilog Keliju.

Naime, žena poznata kao pod imenom Džejn koja ima 37 godina, svedočila je protiv njega. Ona je otkrila da je sa Kelijem imala mnogo puta s*ksualne odnose pre nego što je napunila 18 godina.

Nisam smela da mu kažem NE

Ona je tvrdila da ga je smatrala autoritetom i da nije smela da mu kaže „ne“. Ona tvrdi da su oni bili kumovi i da je u tom trenutku ona imala 15 godina, a on je bio duplo stariji od nje.

Prema rečima tužioca, Keli je snimio najmanje četiri videa sa Džejn, zbog kojih će sada odgovarati na sudu, prenose američki mediji.

Podsetimo, devet žena i dva muškarca su do sada detaljno opisali kako ih je pevač seksualno zlostavljao i ponižavao.

Dženifer Lopez se udala po drugi put za Bena