Olja Crnogorac doživela je pravu dramu na letovanju u Italiji, kada je dobila strašne bolove u stomaku, ali ne i adekvatnu lekarsku pomoć.

Ona se oglasila na Tik Toku i ispričala kakav je horor preživela.

– Na moru mi se desila jedna horor priča koju ću vam ispričati. Želudac je počeo da me boli abnormalno. Bol se širio ka zadnjem delu leđa. Pozvala sam doktora u sobu koji mi je dao neki lek protiv bolova i rekao da je garant nešto puklo i da hitno moram u bolnicu – počela je Olja Crnogorac, a haos tek sledi.

– Kada su me prevozili do bolnice, u sanitetskom vozilu, desilo se to da su me ispustili kada su me unosili u bolnicu. Ali to nije sve. Četiri i po sata sam ležala, apsolutno bez infuzije, bez nečega protiv bolova, previjala se. A kada je doktor došao, rekao je: „No parlare inglese“ (ne pričam engleski, prim. aut.) i ništa nije moglo da mi pomogne. Ja sam onda otpuzala, uzela taksi, opet išla sat vremena do hotelske sobe i rekla sebi: „Olja, umrećeš makar u svojoj hotelskoj sobi, popij ti nešto  za bolove, ali nećeš više ovo preživljavati“ – ispričala je Olja.

Marija Šerifović i agonija zvana Molitva