Marija Šerifović nije došla lako do pobede.

Poznati kompozitor Saša Milošević Mare autor je pesme „Molitva“ s kojom je Marija Šerifović pobedila na Evrovziji, ali je tek sada ispričao da nije sve teklo glatko kada je trijumfovala.

Naime, nekim situacijama ni sam Mare se nije nadao, a ispričao je da je čak došlo i do velikog konflikta kada je ovo prestižno muzičko takmičenje održano ovde.

Nisu ga kontaktirali

Iako je očekivao, kao što je to praksa u svim zemljama, da autori rade „opening act“ za koji se spremao, bilo mu je čudno da ga organizatori nisu kontaktirali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– Vlada i ja smo naknadno saznali da to radi sasvim druga ekipa i da mi gubimo vreme, a da nam to niko nije javio i onda smo zabranili da se izvede „Molitva“ na otvaranju Evrovizije i nastao je haos. Zvali su i pretili da će da nas čereče. Na kraju smo se dogovorili i Marija je pevala ponovo – prisetio se on u emisiji „Iz Profila“.

Sasa Milosevic Mare
Sasa Milosevic Mare

Ipak, sa ovim činom se nije završila agonija, s obzirom na to da je proživljavao i neprijatne situacije od strane kolega.

– Nigde u svetu ne postoji varijanta da te neko toliko omrzne kada bi trebalo da ti da priznanje. Mi smo trpeli zbog toga par godina i kroz posao jer smo i od kolega trpeli da neće da rade i nisu hteli da dođu kod nas pod parolom da mi radimo za zapad – ispričao je ranije Milošević.

Marija Mikić iznenadila izgledom