Nataša Bekvalac odlučila se na veliki korak u svojoj karijeri i sa mnogobrojnim timom saradnika organizovala je turneju u Sjedinjenim Američkim Državama, a samo mesec dana pred put progovorila je o poslovnim projektima, razdvajanju od ćerkica, ali i ljubavnom životu Nataša Bekvalac govorila je ekskluzivno za Alo!.

Prvi put ideš na turneju u Ameriku. Osećaš li se kao tvoje koleginice iz folk branše? Šta odlazak „preko bare“ znači za tebe i tvoju karijeru?

 – Bog ima strava plan za mene iako to često ne deluje tako. Uzbuđena sam zbog turneje, ali nemam strah. Strah je bolest, a ja sam poprilično zdrava osoba. Odlazak na ovakvu turneju predstavlja potpuno novu etapu u mojoj dosadašnjoj karijeri i iskreno joj se radujem. Bilo mi je potrebno više od 20 godina da se odlučim na taj korak i osećam da je ovo pravi trenutak.

Vodiš li decu sa sobom ili će ovde raditi „baka servis“ dok ti budeš radila?

– Ne vodim devojčice sa sobom. Ostaju u Srbiji sa ostalim članovima porodice.

Da li će ti ovo biti najduži radni boravak van zemlje?

 – Ovo će biti i najduže putovanje van zemlje, ali i najduži period razdvojenosti od dece.

 Priželjkuješ li da te tamo vidi i čuje neki njihov producent i šta bi se desilo kada bi ti ponudio karijeru u Holivudu?

 – Nisam ambiciozna u tom smislu. Ne priželjkujem tamošnju karijeru jer je za osobe poput mene, koje se na najvećem nivou bave karijerom na Balkanu, i to što ovde radimo sasvim dovoljno, da ne kažem previše. Imam dve ćerke i posao koji od mene zahteva odricanje, krv i znoj. Ponude američkih producenata mi ne bi bile primamljive.