Nataša Bekvalac već mesec dana uživa u Crnoj Gori sa ćerkama gde ujedno ima i veliku letnju turneju.

– Glavni razlog odsustva moje dece i mene od kuće su građevinski radovi u našem stanu. Plan je bio da se za dve nedelje sredi sve ono što smo zamislile, a onda je moja zamisao počela da se proširuje, tako da smo otišli u grube građevinske radove. Faktički sam srušila ceo stan, kada kažem srušila, mislim zaista srušila, uključujući vrata, prozore, podove, unutrašnja vrata, stolariju, znači sve i sada smo u sivoj fazi. Arhitekta mi je rekao da mu je potrebno još mesec i po dana, tako da ja nemam kuću još mesec i po dana, pa smo odlučile da putujemo, odnosno, da svovju decu vodim na svoju turneju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Često renoviraš stan, koji je ovo put?

– Žene imaju razna zadovoljstva i fetiše a ja sam opterećena kućom. Možda zato što mi je van kuće prilično haotično volim da mi u kući bude predivno. Prosto opterećena sam enterijerom, opterećena sam svime što je vezano za kuću. Odlučila sam da okrenemo novi list i da apsolutno promenimo energiju u kući da nijedna stvar koja nas vezuje za prošlost ne bude unutra. Tako da sam počupala sve.

Zdravko Colić
Zdravko Colic Cola pop pevac, zvezda foto Promo

S obzirom na to da ti se ćerka druži sa Čolinom, da li razgovaraš sa njim o roditeljstvu?

– Budući da su u pitanju deca javnih ličnosti ja sam se trudila da se to ne raširi jer jako poštujem tuđu privatnost. Tako da su stvari o kojima ja niti sam pričala niti ću pričati. Deca su se izabrala i deca se druže i eksponiraju se u dozi u kojoj one to žele a ja sam tu da podržim ne samo njihovo prijateljstvo nego svako biće koje Hana dovede kod nas. Bilo čije da je dete. Naravno da volim da upoznam roditelje, naravno da volim da smo u nekoj vrsti komunikacije jer to svim roditeljima to znači.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Da li ti se udvaraju muškarci na moru?

– Ja bih stvarno volela da ti odgovorim kako ne mogu da živim i kako „ah“ sam strašno u fokusu muških pogleda, ali to nije istina. To niej istina ne samo na moru nego, stvarno, po Katji brojim koliko ne mogu da se pohvalim nekim emotivnim životom već četiri i kusur godina. Ne govorim ovo zato što hoću da glumim neko ludilo, stvarno bih rekla da imam bilo šta da spomenem.

 

Ana Sević iskeširala 3.000 evra za četiri sata!