Pevačica Marija Mikić porodila se početkom jula i dobila ćerku Đurđu, od koje se ne odvaja ni na trenutak, a sudeći po Marijinoj najnovijoj objavi iz porodičnog doma, najlepše trenutke provodi upravo s naslednicom i uopšte joj ne smeta činjenica da ne uspeva da se posveti svom izgledu.

– Ako mene pitate, moje najlepše izdanje do sada. Iz edicije kuća, kuća, kuća, kuća – prokomentarisala je Mikićeva niz fotografija na kojima je raščupana u širokoj majici za spavanje dok drži naslednicu u naručju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Mikićeva je nedavno ispričala da je oduvek bila buckasta, a sada je na sopstveno i zaprepašćenje mnogih, u trudnoći smršala i to čak osam kilograma.

– Mene prate mučnine od prvog dana, tako da sam na staisfakciju u hrani zaboravila odavno. Na primer, jabuke nisam jela u životu, a sad uživam u njima. Od tolikih mučnina smršala sam osam kila otkako sam ostala trudna. Imam lufta da se ugojim još tri kilograma da budem kakva sam bila kada sam ostala trudna. Ceo život bucka, a sad ovako – napisala je ona tada.

Hajdi Klum nikad vrelija

Boris Komnenić dobio mural