Hajdi Klum je poznata zbog svog besprekornog izgleda, kojim ne prestaje da iznenađuje, 2019. godine se udala za 16 godina mlađeg supruga, ima četvoro dece, i izuzetno je aktivna na društvenim mrežama, gde ne prestaje da provocira svojim fotografijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Slavna nemačka manekenka, 48-godišnja Hajdi Klum, nema problem sa tim da pokaže golotinju na društvenim mrežama, a u poslednjoj objavi Hajdi je na Instagramu podelila video koji traje nekoliko sekundi, ali je jako provokativan.

Naime, Hajdi se snimala na ležaljci pod palmama, a na sebi je imala narančasto- roze bikini. U videu manekenka sedi raširenih nogu i isteže se unazad pa joj se ne vidi lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

– Ponedjeljak – sve je što je Klum napisala uz video. Mobilni telefon kojim je snimala postavila je između raširenih nogu pa je u prvom planu bio njen donji deo bikinija koji je jedva pokrio „kritični deo“.

Iako relativno često objavljuje golišave fotke sebe, nedavno je na društvenoj mreži podelila fotografiju njenog supruga Toma Kaulica (31) kako se sunča na ležaljci potpuno go, s malim peškirom u području međunožja.

Adrijana Lima otkrila šta je muči u trudnoći