Fotografije Emine Jahović sa odmora dovoljno govore o tome koliko uživa u životu na obali mora, a kako saznajemo na raspolaganju joj je sav luksuz koji rizort poseduje.

– Emina je odmor u ovom kompleksu, gde odsedaju i svetske zvezde rezervisala još prošle godine. Liste čekanja su duge i ne može se svako na njoj naći. Reč je o kompleksu koji ima strogo čuvanu privatnost gostiju. To je ono zbog čega i mnoge holivudske zvezde hrle u njega. Ovde ne postoji soba u kojoj noć košta manje od 500 evra po osobi, a nisam siguran koju je Emina uzela jer cene dosežu do 2.000 evra. S obzirom na to da je odsela sa sinovima, njen račun će biti milonski ako govorimo u dinarima.

– Ona ima i privatnu jahtu, koja joj je na usluzi sve vreme, pa često sa mališanima odlazi u skrivene uvale i obilazi plaže u okolini. Uživo je lepa, a o zgodnoći da ne pričamo. Vrlo je posvećena sinovima. Oni imaju poseban baldahin na plaži u kojem oko njih obigravaju konobari za sve što im tokom dana treba od hrani i pića do usluga masaže ili razonode za decu. Emina čak vozi i džet ski, vidi se da je ljubitelj adrenalina.

Prema rečima našeg izvora, za pevačicom se okreću mnogi ali je u muškom društvu nije video.

PREPORUČUJEMO:

Milica Dabović: Sin mi jede sa poda i ne ide kod lekara!

Izvor: Blic/Jat