Milica Dabović često sa pratiocima deli detalje iz privatnog života, a njena poslednja objava izazvala je pregršt reakcija.

Printscreen

– Ljudi iz dana u dan sam bila fascinirana kako se Stefan ničega ne boji. Ne znam da li zbog toga što odrasta samo sa mnom, a ja sam mu mnoge stvari dozvolila. Kod mene se jede i sa poda, ne peru se ruke a da nisi jos ušao u stan. Ne briše se nosić vlažnim maramicama nego rukom. Šeta se po kiši, valja se u blatu, ide se prema svim životinjama velikim i malim kao da žive sa nama. Kada padne, ne skače se momentalno, nosi se robica koju su nam poklonile mame, igra se sa već igranim igračkama. Kada se razboli lečimo se uz pomoć najboljih komšija i prijatelja ili se lečimo sami bez sirupa inekcija i tableta jer ih momentalno povraćamo. Sreća pa smo bolesni dva puta godišnje. Samo tuširanje i grljenje dok se ne preznojimo i odplačemo junački –napisala je Milica u objavi.

Mnoge majke su joj čestitale na načinu kako odgaja dete, dok su druge negodovale naročito zbog toga što se hrana jede sa poda i što mališana ne vodi kod doktora kada se razboli.

PREPORUČUJEMO:

Nikolija: Trpela sam sajber nasilje zbog Elitnih odreda!