Vudi Alen, reditelj koji se suočio sa negativnim reakcijama u Holivudu nakon što ga je usvojena kćerka optužila za seksualno zlostavljanje, rekao je da će ove jeseni snimiti novi film u Parizu i da bi to mogao da bude njegov poslednji filmski projekat.

Alen (86) je u retkom intervjuu razgovarao s glumcem Alekom Baldvinom svojoj karijeri i novoj knjizi “Zero Gravity”, zbirci humorističkih eseja.

  • Mnogo uzbuđenja je nestalo – rekao je Vudi Alen o snimanju filmova.

„Ranije kada bih snimio film, on se prikazivao u kinima širom zemlje. Sada snimite film i dobijete nekoliko sedmica u kinu, onda ide na striming ili plaćanje po gledanju… Meni to ne predstavlja užitak”, rekao je reditelj, prenosi B92.

Alen nije izneo detalje o svom novom, ujedno i pedesetom po redu filmu.

Oskarom nagrađen četiri puta, reditelj je više puta demantovao optužbe da je 1992. zlostavljao svoju usvojenu kćerku Dylan Farrow.

Mnoge slavne osobe u Holivudu distancirale su se od Alena nakon što je pokret #MeToo postao globalan 2017. i skrenuo novu pažnju na seksualno nedolično ponašanje. HBO je ponovo razmotrio optužbe protiv Alena u seriji “Allen protiv Farrow” iz 2021.

Dženifer Aniston sve mlađa, a ovo je tajna