Život Tome Zdravković oduvek je intrigirao javnost,a  njegov odnos sa koleginicom Silvanom Armenulić mnogima nije jasan.

Sada je društvenim mrežama kruži snimak na kom su tri pokojna legendarna pevača Toma Zdravković, Silvana Armenulić i Bora Drljača.

U pitanju je bio svečani doček koji su organizovali lokalni organizatori.

Toma i Bora su u to vreme bili na početku karijere, dok je Sailvana već bila na vrhu. Pevačka družina je domaćinski dočekana o čemu svedoči zanimljiva fotografija na kojoj jedu pečeno pile. Nije bilo noža i viljuške jer je bilo slađe jesti prstima.

Nakon što je prikazan film „Toma“ mnogi su se pitali da li je stvarno Toma bio zaljubljen u Silvanu.

Tomina udovica Goca Zdravković jednom prilikom je iskreno rekla da misli da je između njih postojala jedna specifična veza.

– Pričao mi je o Silvani, da je dobar drug, prijatelj sa njom. Ja mislim da je tu postojala jedna specifična veza između njega i Silvane. Poznavajući mog muža, pošto je bio zaljubljive prirode, verovatno da jeste bio zaljubljen u nju, pošto je ona u to vreme bila nedostižna za njega. Ona kada je umrla, on je stvarno bio očajan. Nije mogao da shvati da je više nema. Oni jesu imali jednu specifičnu vezu, u svakom slučaju bile su u pitanju emocije.

Petar Benčina otkrio detalje braka sa Tamarom Dragičević