Šakira možda završi u zatvoru!

Špansko tužilaštvo za pevačicu kojoj je puno ime Šakira Izabel Mebarak Ripol traži osam godina i dva meseca zatvora. Kao optuženoj da vladi nije platila 15 miliona dolara poreza između 2012. i 2014. godine, potražuje se i kazna od 24 miliona.

– Šakira svakako veruje u svoju nevinost i prepustiće slučaj zakonu – naglasila je firma ispred pevačice, „Llorente y Cuenca“, koja se bavi odnosima s javnošću.

Prema ranijim navodima, ona je sve račune izmirila, zajedno s milionskom kamatom – tvrde oni.

Šakira
Šakira,printsc

Uvek je sarađivala, ali…

Predstavnik je gostovao i u emisiji „Good Morning America“, pa istakao:

– Šakira je uvek sarađivala i poštovala zakon. Njeno ponašanje kao jedinke i poreskog obaveznika je uvek bilo i ostalo besprekorno. Na veliku žalost, međutim, uprava koja gubi svaki drugi spor s obaveznicima nastavlja da krši njena prava. Vode još jedan u nizu neosnovanih slučaja. Šakira veruje da će njena reč biti i dokazana na kraju procesa.

Na društvenim mrežama je mnogo onih koji zvezdi pružaju ogromnu podršku, ističući kako je „ne daju“, ali svakako ima i onih koji se drže po strani ili pišu da „niko nije jači od zakona“.

– Baš joj nije godina… – jedan je od komentara na Instagramu poslednje pomenutih medija, a koji najverovatnije aludira na kraj njenog braka s Pikeom, s kojim ima dva sina.

Ona trenutno mudro ćuti i maksimalno je posvećena naslednicima. Pre nekoliko dana, zajedno su se fotografisali s nekoliko „Dodžersa“, kojima se pevačica zahvalila što su omogućili njenim mezimcima „da se osećaju kao kod svoje kuće“.