Robi Vilijams nema koga nije zgranuo – listom bolesti i problema s kojima se, smatra on, svaki „celebriti“ suočio za vreme svoje karijere, bez izuzetka.

On je, inače, još sa 16 uspeo da se vine do zvezda, a to mu je koliko pomoglo, toliko i odmoglo u životu. Ovom prilikom, za tamošnje medije je pokušao da objasni javnosti kako „stvari definitivno nisu onakve kakve se čine“, te na koji način se on, poput brojnih kolega, bori sa onom „drugom stranom medalje“.

– Svi misle da znaju šta je slava, a oko njih ljudi padaju, propadaju, čak ih i sapliću, narodski rečeno. Mentalno loše stoje, nesrećni su, počinju da mrze, preziru, s druge strane se boje otvorenih prostora, gužvi… Postaju očajni. Ponašaju se kako su verovali da nikada ne bi – nabrajao je Robi za „The Sunday Times“, ali se nije tu i zaustavio.

– Ima zvezda koje se kriju iza svojih predstavnika, pa uspevaju da deluju kao da su sabrani ljudi. Ali, verujte mi, nema na sceni kompletne osobe – naglasio je on, siguran da nema toga koji je izbegao nešto s liste tokom svoje karijere.

– Zaista, nema onog za koga možete da kažete: „Evo, on ili ona je dobro“. Ne postoji.

Ranije, Vilijams se našao u fokusu pošto je javno progovorio o svojoj bici za mentalno zdravlje, problemima s alkoholom koje je imao tokom karijere, a najskorije i sa kilogramima.

– Oslabio sam, ali na tome mora stalno da se radi. U sebi kao da nosim jednu ogromnu osobu. Tim bićem gotovo da želim da budem gojazan. Ali, sada jedem manje, trudim se. Iako mi je normalno da sam još dva puta ovoliki – objašnjava pevač.

Džejson Momoa obrijao glavu