Riki Martin je nakon optužbi za seksualno zlostavljanje odlučio da podnese kontratužbu, te će se na sudu obračunati sa nećakom.

Pevač je u sredu podneo tužbu protiv Denisa Sančeza Martina, optužujući ga za iznudu i zahteva od njega odštetu od čak 20 miliona dolara.

Advokati Rikija Martina kažu da je njegov nećak pokušao da ga opljačka i pokvari mu imidž lažnim tvrdnjama o seksualnom napadu, a podnesak sudu je podnet nekoliko nedelja nakon što je Sančez bio prinuđen da povuče svoju tužbu za seksualni napad protiv Martina. Tad je sudija odbacio privremenu zabranu prilaska Sančezu od strane pevača planetarnog hita „Livin’ La Vida Loca“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

– Situacija se nastavila uprkos tome što se okrivljeni dobrovoljno povukao iz postupka koji je pokrenuo protiv tužioca na osnovu neistina, tokom kojeg je pod zakletvom priznao da nikada nije bio seksualno zlostavljan od strane tužioca – napisali su Martinovi advokati u dokumentaciji koja je predata sudu, prenosi People.

Prema Martinovoj žalbi, Sančez, čija je majka Martinova sestra, prvobitno je izneo tvrdnje protiv bivše zvezde Brodveja nakon što je pevač prestao da prati Sančeza na društvenim mrežama i „ignorisao“ njegove zahteve da napravi stranicu na društvenim mrežama za Martinovu decu.

Sančez je zbog toga objavio Martinov broj telefona, primoravši pevača da ga promeni. Nekoliko meseci kasnije, podneo je tužbu za seksualni napad protiv pevača i zatražio zabranu prilaska.

Sančez je u svojoj tužbi naveo da su on i Martin bili „romantično povezani“ sedam meseci i da Martin „nije prihvatio“ to što je navodna veza prekinuta dva meseca pre nego što je odlučio da ide na sud. Tad je rekao da se „plaši za svoju bezbednost“ i zatražio da Martinu sud odredi zabranu prilaska jer je primetio da se noću šunja oko njegove kuće.

Sudija je prvobitno izdao privremenu 20-dnevnu zabranu prilaska slavnom pevaču, koja je istekla 21. jula.

Nataša Bekvalac: Tresem se, vežite me!