Nikola Pelc potvrdila je glasine da nije u dobrim odnosima sa svekrvom, Viktorijom Bekam.  Razlog njihovih narušenih odnosa je venčanica koju je Nikola nosila kad se udavala za Viktorijinog najstarijeg sina, Bruklina Bekama.

– Čule smo se kako bismo počele da dizajniramo haljinu, a onda je prošlo nekoliko dana i nije mi se javljala. Viktorija je zatim nazvala moju mamu i rekla da njen atelje ne može da je napravi – ispričala je Pelc.

– Planirala sam da nosim Viktorijinu venčanicu. Bila sam zaista uzbuđena što mogu da nosim dizajn koji je kreirala moja buduća svekrva. Mislila sam da je to baš lepo i vrlo lepa priča – priznala je Nikola

Činjenica da je Viktorija, ali i još nekoliko gostiju došlo u dizajnima Viktorije Bekam nije pomogla celoj situaciji. Čak je i Nikolina majka nosila haljinu s Viktorijinim dizajnom.

Nakon venčanja počele su glasine da Nikola nikada nije planirala da nosi dizajn svoje svekrve, ali ona tvrdi da to nije istina i da ju je povredilo kada je čula da se to priča.

Bruklin, koji je uvek bio poznat po bliskom odnosu sa svojom porodicom, u ovom slučaju je rekao da mu je supruga svakako prioritet.

Da budem iskren, moja žena mi je očito na prvom mestu i ne želim nikada da je vidim uznemirenu. Čuvamo leđa jedno drugom 100 odsto i idemo dalje zajedno – izrazio je Bruklin podršku Nikoli još ranije.

Preminula oskarovka Luiza Flečer