Ljubitelji muzike glasali su u anketi objavljenoj na Billboard-u i izabrali singl Niki Minaž. Izabrali su pesmu „Kraljice repa“ sa uzorcima Rika Džejmsa kao svoje omiljeno novo muzičko izdanje prošle nedelje.

„Super Freaky Girl“ je pobedila novu muziku Megan Ti Stalion (Traumazine), Anite i Malume („El Kue Espera“), NIKI (Nicole), Rod Wave (Beautiful Mind) i druge.

Pesma „Super Freaky Girl“ otkriva da Niki Minaž  radi ono što najbolje radi. Ona remiksuje stare hitove i ponovo ih predstavlja novoj generaciji obožavalaca.

Tamo gde je njen hit „Anaconda“ iz 2014. godine osvežio „Baby Got Back“ Sir Mik-A-Lota, „Freaky Girl“ angažuje Džejmsov hit sa Billboard Hot 100 iz 1981. godine „Super Freak“. Ona se veselo provodi reanimirajući opušteni fank klasične numere sa vrelim nagoveštajima. Tačno zna kada treba da ubrza, a kada da zaista udari.

„Super Freaki Girl“ je pevačicino prvo izdanje od „We Go Up“ sa Fivio Foreign-om u martu. Pre toga, izbacila je „Blick Blick“ sa Coi Leray, „Bussin“ i „Do We Have A Problem?“ obe sa Lil Baby.

Dženifer Aniston sve mlađa, a ovo je tajna