Studio Sony Pictures objavio je prvi trejler za film o životu i muzičkoj karijeri Vitni Hjuston. Film se zove „I Wanna Dance With Somebody“ po jednom od najvećih hitova slavne pevačice. Vitni u filmu tumači Naomi Eki.

Engleska glumica Eki se proslavila ulogom u blokbasteru „Star Wars: The Rise of Skywalker“ (2019), piše Cooming Soon.

– Film je moćna i trijumfalna proslava neuporedive Vitni Hjuston. To je portret kompleksne i višestruko talentovane žene koja stoji iza jednog od najprepoznatljivijih glasova u pop muzici ikada. On prikazuje njen put od devojke iz hora iz Nju Džersija do jednog od najprodavanijih i najnagrađivanijih muzičkih izvođača svih vremena. Gledaoci će biti odvedeni na jedno inspirativno, dirljivo i veoma emotivno putovanje kroz život i karijeru Hjustona, uz njene neprevaziđene pesme i nastupe – stoji u sinopsisu filma.

Bobija Brauna, poznatog pevača i muža pokojne pevačice igra Ešton Senders. Njenu majku Sisi tumači Tamara Tuni, a Klark Piters igra njenog oca Džona. Najveće ime u filmu je Stenli Tuči, kome je poverena uloga muzičkog producenta Klajva Dejvisa, koji je od Vitni napravio zvezdu.

Biografski flim „I Wanna Dance With Somebody“ imaće svoju premijeru 21. decembra.

Jelena Rozga zakazala Arenu