Kortni Kleni (25), manekenka sa platforme „OnlyFans“, optužena je da je ubila svog dečka, a njegova porodica tvrdi da zbog toga treba ceo život da provede iza rešetaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courtney Tailor (@courtneytailor)

Odbrana tvrdi da ju je Obumseli proganjao nedeljama i da je Kleni reagovala u samoodbrani nakon što ju je, navodno, zgrabio za vrat. Kako se navodi, par je bio dve godine u burnoj vezi.

– Obumseli je bio zlostavljač, najgora vrsta zlostavljača. Manipuisao je njome u privatnosti kada nikog nije bilo u okolini – naveo je advokat Frenk Prijeto.

FBI utvrdio da li je Alek povukao obarač!

Kleni, koja ima oko 2 miliona pratilaca na Instagramu, na Havajima je bila na lečenju od bolesti zavisnosti i posttraumatskog poremećaja kada je uhapšena prošle nedelje. Više puta je hapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Tužioci Južne Floride su u međuvremenu objavili snimak nadzornih kamera koji pokazuje da je Kleni napala Obumselija u liftu mesec dana pre ubistva.

Može se videti da je nasrnula na njega nakon što su ušli u lift.

Obumseli ni u jednom trenutku nije uzvratio na udarce. Ipak, obezbeđenje njihove zgrade je u više navrata intervenisalo zbog nasilničkog ponašanja ovog para, a zaprećeno im je da će ih izbaciti iz stana.

Jezivi snimak pogledajte OVDE

Nikola progovorila o sukobu sa Viktorijom Bekam!