Trebalo je skoro dve decenije, ali film „Konstantin“ konačno dobija nastavak. Kijanu Rivs bi trebalo da ponovi svoju glavnu ulogu glavnog lika. Frensis Lorens se vraća da režira nastavak.

Kako prenosi Deadline, Akiva Goldsman piše scenario i producira zajedno sa J.J. Abramsom i Hanom Mingela iz „Bad Robot“. Lorenco DiBonaventura i Ervin Stof takođe bi trebalo da budu izvršni producenti filma. U ovom trenutku ne postoji niko drugi koji je trenutno vezan za projekat.

Rives je više puta u prošlosti izjavio da bi voleo da ponovo igra lik, govoreći za Variety, Esquire i Stivenu Kolbertu sve iste stvari tokom poslednjih nekoliko godina. Čak je izjavio da je pokušao da ga napravi, ali je to ostavio. Piter Stormare, koji je igrao Lucifera u originalu, takođe je objavio na Instagramu u novembru 2020. da sledi nastavak, ali predstavnici Vorner Brosa nisu odgovorili na pitanje o tome.

Rives je ponovo pregledao nekoliko svojih starih franšiza poslednjih godina. Zvezda Džona Vika Kijanu Rivs snimila je nastavke Bila i Teda i Matriksa 2020. i 2021. godine, od kojih su oba decenijama mirovala.

Variety je u februaru 2021. izvestio da je „Konstantin“ serija bila upućena na HBO Max. J.J. Abrams je takođe bio izvršni producent. Međutim, prema novom izveštaju istog izdanja, to TV ponovno pokretanje je ubijeno zajedno sa serijom Madam Ks. Međutim, oni bi se i dalje mogli pojaviti na drugom mestu jer su Varner Bros. Television i Bad Robot navodno „ekstremno visoko” na oba projekta i očekuje da će ove dve emisije naći dom negde drugde.

Jelena Rozga zakazala Arenu