O navodno lošem odnosu nove princeze od Velsa i vojvotkinje od Saseksa, ne prestaje da se priča, a još jedan nedavno objavljen snimak samo je dodatno podgrejao ovo mišljenje javnosti.

Korisnici Tvitera tako su na ovom videu zapazili trenutak za koji mnogi misle da je otkrio da među njima i te kako postoje tenzije.

Naime, na snimku koji se širi društvenim mrežama Kejt i Megan zajedno izlaze iz automobila pred dvorcem, obe sa iste strane, a Kejt je zatim požurila prema Vilijamu i Hariju ne čekajući Megan koja se, očigledno zbunjena, kratko zadržala na mestu, a zatim nastavila prema njoj.

Zbog ovog pomalo neprijatnog trenutka, ljudi su uvereni da Kejt ne može da podnese Megan, a u prilog tome ide još jedan snimak na kome se slavna četvorka okupila pred automobilom nakon što su pozdravili okupljene pred dvorcem i primili izraze saučešća zbog smrti kraljice Elizabete II.

Tu se vidi ledeni pogled koji je Kejt uputila Megan neposredno pre nego što je s osmehom na licu još jednom mahnula okupljenima.

Tviterom se širi i fotografija na kojoj je Megan uhvaćena kako čežnjivo gleda u Kejt, dok ona i prinčevi razgledaju cveće koje je postavljeno uz ogradu dvorca.

Inače, ovo je prvo zajedničko pojavljivanje britanskih prinčeva i njihovih supruga od Dana Komonvelta u martu 2020. godine, a dogodilo se spontano, na inicijativu princa Vilijama.

Otkriveno ko je bio sa kraljicom u vreme smrti