Mnogi fanovi stripova i filmova imali su istu želju, ali se niko nije previše nadao. Želja se sada ostvarila jer se Hju Džekmen vraća kao Vulverin.

Vest je objavio niko drugi do Rajan Rejlnolds, Dedpul lično, na svom Tviter nalogu, uz prikladan humoristički video. On je najavio da će Dedpul konačno ući u Marvelov filmski univerzum (MCU).

Naredni nastavak ove sage dolazi za dve godine. Zatim se na snimku pojavio i Hju Džekmen. Njega je Rejnolds pitao da li želi da ponovo bude Vulverin, a on je odgovorio samo „Važi, Rajane, može”.

Još ranije, Rejnolds je najavio da će „Dedpul 3“ biti samo za odrasle, uprkos tome što su MCU filmovi uglavnom za celu porodicu. Film će režirati Šon Levi, koji je sa njim sarađivao na ostvarenjima „Free Guy“ i „The Adam Project“. Kao scenaristi vraćaju se Ret Ris i Pol Vernik, koji su radili na prva dva filma o ovom antiheroju.

Da podsetimo, Hju Džekmen je poslednji put tumačio Vulverina u ostvarenju „Logan“ iz 2016. godine. Više puta je napomenuo da se neće vraćati ovoj ulozi, tako da ostaje pitanje kako će ući u MCU.

Zanimljivo je i da su Džekmen i Rejnolds već sarađivali na ne tako popularnom filmu „X-Men Origins: Wolverine“ Tu je i viđena prva, veoma čudna verzija Dedpula.

Na vest o povratku Vulverina, reditelj Logana Džejms Mangold podelio je samo jedan gif na Tviteru koji je izazvao mnoge reakcije, nakon čega je morao da objasni da je u pitanju samo šala.