Obožavaoci Britni Spirs pozvali su FBI da im pomogne u pronalaženju Britni Spirs (40), nakon što je izazvala opštu zabrinutost zbog, kako kažu, više nego zagonetnih objava na Instagramu.

Od američkog Federalnog istražnog biroa se traži i da odgonetne zašto se Britni odlučila da umesto svojih fotografija, a poslednje što o njoj znaju na osnovu postova je da je bila na odmoru na Havajima, na svoj profil postavlja niz „crvenih zastavica“.

Samo ovo postavlja na Instagram!

Britni se nijednom nije osvrnula na svoju bizarnu objavu, niti je objasnila zašto je odlučila da je podeli dva puta za sedam dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Poslednji put je u četvrtak, 5. avgusta, Britni objavila fotografiju crvenog kvadrata bez natpisa, a nakon što je to radila i u protekloj nedelji, fanovi su pozvali one koji o svakome sve znaju da je „privedu“ i utvrde šta se događa.

Jedan fan je posle mora crvene boje upitao Britni „Jesi li dobro?“. Drugi je zavapio: „Daj nam, molim te, novi trag!“. Treća osoba je prokomentarisala: „Šta ovo znači?!!!“ Stalni pratilac je dodao: „Možemo li da proverimo stanje ove jadne žene?! Osećam se tako bespomoćno, ne mogu da zamislim kako se ona oseća!“, poziva se i FBI.

Britni je počela da živi punim plućima otkako je novembra prošle godine ukinuto starateljstvo njenog oca. Privela je i kraju svoju dugo očekivanu knjigu. Otkriće tajne o godinama kada je bila pod nadzorom i sve o „njenoj toksičnoj porodici“. Udala se za ličnog trenera Sema Ašgarija. Ujedno je redovno objavljivala postove na svojoj Instagram stranici, ali nikad ovakve.