Dejvid Švimer zvani Ros Geler iz kultne serije „Prijatelji“ nema toliko razvoda kao neke njegove drugarice na setu. Ali je izlazio sa mnogim ženama. Do sada su se sve njegove veze završavale na isti način. Glumac je više voleo posao nego ljubav, a njegove partnerke to nisu mogle da prihvate.

Dejvid Švimer je izlazio sa mnogim ženama, uključujući glumicu Patris Dženings i advokaticu Saru Trimble, i izraelsku manekenku Mili Avital .

Godine 2007. glumac je upoznao Zoe Bukman, sa kojom se oženio 2010. Godinu dana kasnije, rodila se njihova ćerka.  Brak Dejvida Šimera nije potrajao, par se razveo 2017.

Na snimanju serije „Prijatelji“, priča se da su on i Dženifer Aniston ponovo zaiskrili.

Aniston je, na pitanje o njenoj trenutnoj vezi sa Rosom, u šali odgovorila. I to „Na pauzi smo“, misleći na čuvenu repliku iz serije

Dejvid Švimer , koji igra lik Rosa Gelera u seriji „Prijatelji“. Navodno je imao kratku aferu sa glumicom Patrisom Dženingsom iz filma “ Beverli Hils, 90210″ početkom 1990-ih . Takođe je neko vreme izlazio sa Brendi Glenvil – bivša manekenka i televizijska ličnost koja je godinama kasnije objavila da je izlazila i sa Metom LeBlanom , koji je igrao ulogu Džoija Tribijanija u „Prijateljima“.

Sledeća Dejvidova izabranica bila je Sara Trimble , sa kojom je izlazio 1994-1996. Bila je advokat i radila je u kancelariji saveznog sudije Nju Orleansa.

Međutim, Dejvidova dvoipogodišnja veza sa Sarom završila je raskidom. Pošto je devojka postala žrtva popularnosti serije Ros Geler i nije mogla da se nosi sa progonom od strane štampe. Gust raspored „Prijatelja“ (glumci su provodili i do 18 sati dnevno na setu) takođe je učinio da Dejvid bude prezaposlen i retko se viđa. Međutim, glumac je navodno patio nakon raskida, jer je smatrao da su se dobro slagali.

– Tek sada počinjem da ide na sastanke i slično, i to je veoma, veoma čudno. Teško je naći nekoga sa kim zaista možeš da razgovaraš, a realnost je da nemam vremena za vezu, pa je Veoma frustrirajuće. Morao sam samo da kažem: OK, ovo se neće dogoditi u ovom trenutku mog života – rekao je Dejvid u intervjuu.

Previše zauzet da bi veza potrajala

Godine 1996., glumac je počeo da izlazi sa Natali Imbruglia , australijsko-britanskom manekenkom i pevačicom. Njihova veza je, međutim, trajala samo godinu dana i prekinuta jer su oboje bili posvećeni poslu i bili su udaljeni previše kilometara. Ros Geler radio je na seriji u Sjedinjenim Državama, dok je pevačica stvarala svoj debi album u Londonu. Natali Imbruglia ima veoma lepe uspomene na poznanstvo sa glumcem, koje je ispričala u intervjuu za časopis „Red“ 2015. godine.

Nemogućnost održavanja ravnoteže između posla i privatnog života bila je uzrok Švimerovog sledećeg ljubavnog neuspeha. U periodu 1997-2001, glumac se sastao sa izraelskom glumicom Mili Avital . Zbližili su se dok su radili na romantičnoj komediji „Nevesta za dvoje“ (1998).

Glumac ju je zaprosio u martu 2001. godine, ali su nažalost raskinuli osam meseci kasnije. Dejvid je kasnije u intervjuu rekao da žali zbog svoje odluke da raskine. Rekao je da je jedina žena u koju se zaista zaljubio bila Mili, ali tu ljubav nije prepoznao dok nije bilo kasno i nije znao da li će ikada ponovo imati to osećanje prema drugoj ženi.

„Imali su vrlo malo zajedničkog“

Nakon rastanka sa Mili Avitalom, Dejvid je napravio kratku pauzu u zabavljanju, da bi 2002. godine bio nekoliko meseci sa glumicom Karlom Alapont, poznatom iz filma „Američka pita“. Navodno, glumac je Karlu prvi put sreo na Holivudskom bulevaru, gde su imali malu svađu zbog njene krivice. Švimer je slučaj prijavio policiji, ali je brzo odustao i izvinio se glumici – tada je dobio njen broj telefona i počeli su da se zabavljaju. Razdvojili su se u novembru 2003. Kako je Dejvid priznao, nameravao je da oženi Karlu i zasnuje porodicu sa njom, ali su mu prioriteti bili „na pogrešnom mestu“ jer je ponovo stavio posao kao prioritet u svojoj vezi.

Jelisaveta Orašanin mami je uzdahe