Britni Spirs upala je u javnu raspravu sa bivšim mužem i ocem svojih sinova, Kevinom Federlinom, a javno je u njenu odbranu stala Dženifer Lopez, nakon što je on objavio privatne porodične snimke.

– U svetu u kom imaš pravo da koristiš svoja stopala, srce, usta, oči i telo da se izraziš kako god možeš. Deklaracija o nezavisnosti… Za ravnopravnost… Čak me nije ni dodirnula, pokrila i držala protiv moje volje četiri meseca – napisala je Spirsova na svom Instagramu.

Džej Lo kao inspiracija

– Kao što je Dženifer Lopez jednom rekla… Gledaš ravno u tu kameru i kažeš svakoj maloj devojčici na svetu da bude glasna i da nikad ne posustane u rasvetljavanju nepravde! Ovde sam kako bih podelila s vama da je sloboda stanje uma! Bog vas blagoslovio – dodala je pevačica.

Britni je nedavno rekla da je s Federlinom teško biti roditelj, nakon što je u intervju za ITV rekao da su njihovi sinovi, Šon i Džejdan, odlučili da ne viđaju majku nekoliko meseci, nazvavši te tvrdnje „bolnima“, a kasnije je dodala kako su njeni sinovi bili „puni mržnje“ kad bi bili s njom.

Advokat šokiran

Kevin je odgovorio objavljivanjem videosnimaka privatnih trenutaka sa svojim sinovima kad su imali 12 i 11 godina, a pevačicin advokat je potez nazvao kršenjem privatnosti porodice.

– Shvatao on to ili ne, gospodin Federline nije samo povredio privatnost i dostojanstvo majke svoje dece, on je potkopao vlastitu decu, čiju bi privatnost trebalo štititi – rekao je advokat Metju Rozengart za Page Six.

Bivši bračni par i dalje je u svađi, a izvor je rekao za Page Six da „objavljivanje videa nije bilo zato da bi se Britni pokazala zlobnom, već više da bi se ljudi podsetili na to kako ona ima mentalnu bolest“.