Bivši suprug Britni Spirs, Kevin Federlajn, u svom poslednjem intervjuu osvrnuo se na brak sa slavnom pevačicom, njenj borbi za starateljstvo, te odnosu sa njihovom decom.

U intervjuu su učestvovali i njihovi sinovi Džejden i Preston koji su rekli da vole svoju majku, da im nedostaje, ali da su svesni da su zbog njenih mentalnih problema morali da žive s ocem.

 – Ova porodica nam je sve dala. Znamo da je sve trajalo predugo, ali i baka (majka Britni Spirs) i ujak su zaista dobri prema nama – rekli su dečaci koji sada imaju 15 i 16 godina, iz svog porodičnog doma komentarišući starateljstvo nad majkom koje je trajalo skoro deceniju i po.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Džejden se potom osvrnuo i na venčanje njegove majke sa Semom Asgarijem, kojem on i brat nisu prisustvovali.

 – Nije zvala celu porodicu, nemojte pogrešno da me shvatite, srećan sam zbog nje, ali nije bilo vreme da idemo. Nadam se da ćemo jednog dana biti u prilici da sednemo i porazgovaramo o svemu s njom – rekao je Džejden.

Britni Spirs sa sinovima
Britni Spirs sa sinovima

 

Nakon emitovanja dokumentarca iz porodičnog doma Kevina Federlajna, koji se nalazi samo nekoliko kilometara od Britnine vile vredne 10 miliona, pevačica je rešila da se oglasi na Instagramu.

Dala sam sve od sebe

 – Dala sam sve od sebe da budem najbolja osoba koja mogu … Bila taoc u domu pod nadležnosti medicinskih sestara i drugih sr*nja. Nadam se da će moja deca jednog dana razumeti moje rezonovanje ove moje „igre u vodi“, otkrivajući sebe kao što bi bilo koja žena uradila koja je držana pod nadzorom, pod konzervatorstvom! Konačno sam sa 40 godina bez ograničenja, bez svega onoga što mi je moja porodica uradila… Svom sinu Džejdenu šaljem svu ljubav sveta svaki dan, do kraja života! Moja ljubav prema mojoj deci nema granica i duboko me rastužuje njegovo negodovanje kada je rekao da nisam dorasla njegovim očekivanjima od majke I možda ćemo jednog dana moći da se sretnemo lice u lice, da otvoreno razgovaramo o tome! Možda, drago dete, ti možeš da mi objasniš zašto bi naša porodica to bilo kome uradila! Pomogla sam – napisala je Britni.

Podsetimo, Kevin je u intervjuu za „60 Minutes Australia“ izgledao prilično ranjivo dok je pričao da je bio pogođen gledanjem Britnine borbe za sopstveno starateljstvo.

– Još uvek se osećam loše – rekao je.