Bojana Ordinačev se u 40. godini ostvarila u ulozi majke pa je mesecima otad, pored partnera, vešto skrivala i ime svog naslednika. Glumica je, međutim, za „Hello“ sada ispričala kako se odlučila za staro srpsko ime, koje je i njenom izabranku najpre bilo čudno.

– Kada smo moj partner i ja saznali da ćemo postati roditelji, dogovorili smo se da on bira ime za devojčicu, a ja za dečaka. Ne znam zašto, ali on je bio uveren da ćemo dobiti ćerku, pa je računao da će smisliti ime. Međutim, stigao je dečak. (smeh) – počela je Bojana svoju priču, pa nastavila:

– Prvo moja mama, a zatim i svi koji me poznaju, pitali su: „Otkud ti to Najda?“ Nisam znala šta da odgovorim, jer ni sama ne znam kako mi se stvorilo u mislima. Kad sam ga ukucala, saznala sam da je to staro srpsko ime koje se više ne daje, ali je uglavnom pominjano – Najdan. Kasnije smo se setili da je Najda nadimak pevača grupe „Smak“, što nam je super zvučalo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bojana ordinacev (@bojanaordinacev)

Ubrzo ni ona, a ni njen izabranik, nisu bili u stanju da zamisle da im mezimac nosi bilo koje drugo ime.

– Prvo mu je bilo čudno, ali se i njemu dopalo. Jeste neobično, ali nama odavno nije. Sada ne bismo mogli da zamislimo da se Najda drugačije zove. U početku me je nerviralo što me je većina ljudi pitala šta ime znači. U nekom trenutku počela sam ja njih da pitam: „A šta znači Marko ili Miloš?“ Ta imena „znače“ isto koliko i Najda, samo smo ih više puta čuli, pa nam zvuče obično – zaključila je ona za pomenute medije.

Jelena Đoković stala u Novakovu odbaranu