Adel je korak bliže tome da postane EGOT nakon što je ovog vikenda osvojila Emi. Zvezda je ponosno pozirala za par selfija sa statuetom Emi 4. septembra posle dodele nagrada za kreativnu umetnost.

Pevačicin film „Adel: ’One Night Only’“ jedan od pobednika večeri.

– Dođavola, zadovoljna sam kao udarac! Hvala @mrbenvinston što mi je poslao ovu rundu danas popodne!! Verujte mi da zvanično imam EGO – napisala je na Instagramu i Tviteru.

Adel je osvojila Emi za izuzetan estradni specijal (unapred snimljen), a njen televizijski specijal CBS-a je pobednik u četiri kategorije.

Pol Dagdejl, reditelj filma „Adel: ’One Night Only’“, osvojio je izuzetnu režiju za raznovrsni specijal. Emisija je kući odnela nagrade za izvanredno miksovanje zvuka za estradne serije ili poseban, izvanredan dizajn osvetljenja/režiju osvetljenja za estradni specijal, i izvanredna tehnička režija, kamera, video kontrola za specijal.

– Hvala vam puno @televisionacad, tako sam počastvovan što sam ovo primio. Veliko hvala svima koji su uključeni. @griffithobservatori hvala vam što ste mi dozvolili da pevam na vašoj planini. Šaljem i veliku ljubav svim ostalim nominovanima – rekla je Adel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Ostali nominovani u Adeleinoj kategoriji bili su „Dave Chappelle: The Closer“ (Netflix), „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“ (HBO/HBO Max), „Norm Macdonald: Nothing Special“ (Netflix) i „One Last Time: An Evening With Tony Bennett & Lady Gaga“ (CBS).

Adel je već osvojila 15 Gremija i Oskara. Potrebno joj je sada samo da ponese kući Toni nagradu kako bi stekla status EGOT. EGOT je kada je jedna osoba dobitnik Emija, Gremija, Oskara i Tonija, četiri glavne američke nagrade za zabavu.

„Adel: ’One Night Only’“ emitovana je u novembru 2021. godine. Sadržala je 10 nastupa, uključujući četiri pesme sa njenog poslednjeg albuma „30“, kao i intervju sa Oprom Vinfri.

Vinston i Raj Kapur, dva izvršna producenta specijala, takođe su izvršni producenti predstojeće dodele Gremi nagrada. Očekuje se da će Adel biti glavni igrač.

„Adel: ’One Night Only’“ producirali su Fulvell 73 UK Limited i Onvard Productions u saradnji sa Harpo Productions. Ben Vinston, Adel, Džonatan Dikins, Raj Kapur, Tara Montgomeri i Teri Vud bili su izvršni producenti. Rob Paine je bio ko-izvršni producent. Svi su osvojili Emi.

Žarko Laušević: Velika karijera i tragična sudbina