U Srbiji u sredu vreme umereno do pretežno oblačno i sparno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, naročito u južnim i centralnim predelima.

Više padavina očekuje se posle podne i uveče i tada će biti uslova i za grmljavinske oluje sa gradom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura od 14 do 20°C, maksimalna dnevna od 25 do 30°C.

U Beogradu u sredu umereno do pretežno oblačno i sparno, a biće i manjih uslova za lokalne pjuskove sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 18°C, maksimalna dnevna 27°C.

U Srbiji u četvrtak i u petak umereno do pretežno oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura u sredu od 24 do 28°C, a u petak od 20 do 24°C. U petak uveče razvedravanje. U subotu sunčano i toplije. U nedelju prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Sledeće sedmice sunčano i toplo.

U Beogradu u četvrtak i u petak umereno do pretežno oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura u sredu do 27°C, a u petak do 22°C. U petak uveče razvedravanje. U subotu sunčano i toplije. U nedelju prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Sledeće sedmice sunčano i toplo.

Aleksandar Vučić se sastao sa kongresmenom SAD