Na severu Srbije će jutro biti vedro, pre podne sunčano, posle podne umereno oblačno. U ostalim predelima Srbije tokom celog dana biće umereno oblačno, ujutro uz nešto više oblaka.

Duvaće umeren do jak, na istoku Srbije i veoma jak severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura od 12 do 16°C, maksimalna dnevna od 21 do 25°C.

U Beogradu u ponedeljak sunčano, posle podne uz umerenu oblačnost. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 14°C, maksimalna dnevna 22°C.

U Srbiji u utorak pretežno sunčano. Maksimalna temperatura od 21 do 25°C. I u sredu pretežno sunčano, ali osetno toplije, maksimalna temperatura do 30°C. U četvrtak veoma toplo, uz postepeno povećanje oblačnosti i uz jak jugozapadni vetar.

Maksimalna temperatura biće od 27 do 33°C. U toku večeri i noći u severnim, a u petak i u ostalim predelima jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura u petak od 22°C na severozapadu do 32°C na jugoistoku Srbije. Za vikend kišovito i osetno svežije. Maksimalna temperatura biće od 16 do 24°C.

U Beogradu u utorak pretežno sunčano. Maksimalna temperatura do 23°C. I u sredu pretežno sunčano, ali osetno toplije, maksimalna temperatura do 29°C. U četvrtak veoma toplo, uz postepeno povećanje oblačnosti i uz jak jugozapadni vetar.

Maksimalna temperatura oko 30°C. U toku večeri i noći i tokom petka naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 28°C. Za vikend kišovito i osetno svežije. Maksimalna temperatura biće ispod 20°C.

Ognjen otkrio sve o novoj sezoni i priznao: Nikad više plavušan!