U Srbiji danas umereno do pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i obilniji pljuskovi, a biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom i olujnim vetrom.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura od 16 do 20°C, maksimalna dnevna od 24 do 28°C.

Beogradu će biti umereno do pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i obilniji pljuskovi, a biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 18°C, maksimalna dnevna 26°C.

U Srbiji narednih dana promenljivo oblačno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje i obilnije pljuskove. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 23 do 27°C. Od četvrtka toplije, a od petka sunčano i osetno toplije, tako da se tokom narednog vikenda očekuju temperature od 30 do 35°C.

U Beogradu narednih dana promenljivo oblačno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura biće uglavnom oko 25°C. Od četvrtka toplije, a od petka sunčano i osetno toplije, tako da se tokom narednog vikenda očekuju temperature iznad 30°C.

Dženifer Lopez se udala po drugi put za Bena