U Srbiji danas jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama sa maglom. Tokom dana sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Mnimalna jutarnja temperatura od 10 do 18°C, maksimalna dnevna od 27 do 31°C.

U Beogradu će biti sunčano i veoma toplo, jutro vedro i sveže. Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Mnimalna jutarnja temperatura 18°C, maksimalna dnevna 30°C.

U Srbiji u četvrtak sunčano i još toplije. Maksimalna temperatura od 28 do 32°C. Posle podne i pred kraj dana ponege se uz jači razvoj oblačnosti očekuje pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom na severu Srbije. U petak pre podne u severozapadnim, a sredinom dana i posle podne i u ostalim predelima naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz skretanje vetra na severozapadni. Maksimalna temperatura od 24°C na severozapadu do 30°C na jugoistoku Srbije. Za vikend promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 22 do 26°C.

U Beogradu u četvrtak sunčano i još toplije. Maksimalna temperatura do 31°C. U petak naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz skretanje vetra na severozapadni. Maksimalna temperatura do 26°C. Za vikend promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 24°C.