Fudbaler Nemanja B. (16) poginuo je, a četvoro njegovih prijatelja povređeno je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u petak uveče dogodila u mestu Sovljak nedaleko od Uba, kada je njihov automobil sleteo s puta i prevrnuo se.

– Nesreća se dogodila oko 22.30, kada je ‘audi A6’, koji se kretao iz pravca Novaka ka Ubu, izleteo s puta. Pretpostavlja se da je do izletanja došlo zbog neprilagođene brzine i loših uslova na putu, pošto je u to vreme besnelo nevreme. Auto je prešao u suprotnu traku na putu, uleteo u kanal, prevrnuo se i završio na krovu – kaže izvor Kurira i dodaje:

– Pored nesrećnog Nemanje B. (16), teško su povređeni V. J. (19), J. M. (18) i M. M. (19), dok je devojka I. R. (18), za koju se sumnja da je bila za volanom mada to za sada nije zvanično potvrđeno, zadobila lakše povrede.

Komšije su rekle da su tinejdžeri hteli da se provozaju, jer u njihovom mestu nije bilo struje zbog jakog nevremena.

– Sinoć je u našem mestu bilo nevreme, pa je nestala struja. Verovatno im je bilo dosadno, pa su otišli da se provozaju. Kada su kretali, sreli su jednog komšiju, koji ih je upitao „Deco, kuda ćete kad je ovakvo nevreme?“ Oni su mu rekli da idu da se provozaju malo i da će se brzo vratiti kući. Kasnije smo čuli da je dečko iz sela poginuo, a da su ostali povređeni. Nemanja je bio fudbaler, trenirao je za klub sa Uba – rekao je jedan od komšija.