U Srbiji će biti ujutro i tokom dela prepodneva umereno do pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom olujama, a biće uslova za obilnije pljuskove i grmljavinske oluje. Na jugu i jugoistoku biće suvo, ponegde i vedro. Sredinom dana u većini predela očekuje se razvedravanje, pa bi ponegde bilo i vedro.

Posle podne i krajem dana sa zapada i jugozapada očekuje se novo jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab do umeren, jugozapadni ili promenljivog smera. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C na jugoistoku do 20°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 25 do 30°C.

U Beogradu ujutro oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Sredinom dana očekuje se razvedravanje, pa bi moglo biti vedro. Posle podne i krajem dana očekuje se novo jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab do umeren, jugozapadni ili promenljivog smera. Minimalna jutarnja temperatura 20°C, maksimalna dnevna 26°C.

U Srbiji za vikend promenljivo oblačno, ponegde sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Maksimalna temperatura u subotu od 24°C na zapadu i severozapadu do 30°C na jugoistoku Srbije, a u nedelju od 22 do 26°C. U ponedeljak i utorak pretežno sunčano, ali svežije, uz maksimalne temperature od 20 do 25°C.

U Beogradu za vikend promenljivo oblačno, uz uslove za pljuskove sa grmljavinom. Maksimalna temperatura do 24°C. U ponedeljak i utorak pretežno sunčano, ali svežije, uz maksimalne temperature u ponedeljak do 22°C.

Siniša Mihajlović se potresnim pismom oprostio od Bolonje