Zorja priznala sve o čemu je ćutala.

Mlada pevačica Zorica Pajić, koja se širokoj publici predstavila u takmičenju „Zvezde Granda“ pod umetničkim imenom Zorja, na snimanje emisije „Milizam“ u restoran „Patrik“ došla je u 9.45 ujutru, kako bi na vreme stigla u svoju školu pevanja u kojoj drži časove.

Nasmejana i dobro raspoložena Zorja je priznala da ovog leta kuburi s malim viškom kilograma, da traži novi prostor za svoju školu i studio, pa se fokusirala na pitanja voditelja koja su se ticala nje i njene karijere koja traje nešto više od godinu dana.

– Za ovih godinu dana otkako se završilo takmičenje uradila sam dovoljno. Snimila sam pet pesama i pojavila se na dva festivala i to smatram uspehom. Svesna sam da moja karijera ide sporije, ali to je zbog moje velike želje da pevam ono što sama komponujem i napišem – počinje mlada zvezda Granda, i dodaje da joj karijeru od samog početka usporava i sabotiranje koje je u velikoj meri osetila na svojoj koži.

– Mislim da sabotiranje postoji u svakoj profesiji, a posebno kada se bavite javnim poslom ili pevanjem. Sigurno neću imenovati ljude koji su direktno negativno radili protiv mene, ali postojale su mnoge situacije. Osetila sam ja to i od starijih koleginica, ali najviše tokom takmičenja „Zvezde Granda“ od drugih učesnika. Prilazili su mi i govorili da sam hladna i nadmena. U početku mi je to smetalo i brinula sam, ali sada sam se navikla na to. Plašili su me se, a mislim da je to negde i dobro. Sabotažu sam osetila tako što su me uskraćivali za jako važne informacije koje su se ticale takmičenja. Sva sreća je da sam tada imala Milija kao mentora, pa sam bila u toku šta i kako treba uraditi – objašnjava Pajićeva.

Celu emisiju „Milizam“ pogledajte na Jutjub kanalu.