Razvod Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić  oduvek je intrigirao javnost, a sada je pevačica progovorila o krahu njihovog braka.

Naime, nakon što se razveo od Slađe,Đole se venčao sa tadašnjom plesačicom Vesnom, a mnogi misle da je par vezu otpočeo dok je denser još bio u braku sa Delibašićevom.

Njih troje danas imaju dobar odnos, a Slađa se osvrnula na to kako su njihove ćerke podnele razvod Đoleta i nje.

– Jako lako, šta sada, sve je to život. Imam dosta osuda od nekih žena kada nas vide zajedno sve na ručku, ja kažem uvek da moramo da prevaziđemo neke stvari i idemo dalje – priča Slađa i nastavlja:

– Vesna i Đole imaju savršen brak, idemo zajedno na ručak. Pijemo kafu i pričamo o našim dogodovštinama. Vesna je bila najbolja plesačica, bila mi je desna ruka, ali ako su se oni našli, kakve ima veze.

Slađa se prisetila i trenutka kada je saznala da su Đole i Vesna započeli vezu, te priznala da se iznenadila, ali i znala da će biti zamenjena.

– Bilo mi je nekako čudno kada su oni započeli vezu, ja sam znala da ona želi da peva i da nastupa. Mi smo čak i snimile pesmu ‘Nikad više’ i već tada sam ja rekla Đoletu da će on mene da zameni sa Vesnom, imala sam intuiciju, tačno znam sve šta će se desiti – ispričala je pevačica za domaće medije.