Željko Mitrović i Baka Prase sukobili su se zbog navodnog dugovanja koje vlasnik Pinka ima prema jutjuberu, a njihov rat ne jenjava.

Samo nekoliko sati nakon što je Baka Prase najavio peticiju za gašenje rijaliti programa Zadruga, vlasnik televizije Pink uzvratio je sa čak dve peticije protiv jutjubera.

Mitrović je putem svog Instagram profila pokrenuo dva projekta: „Oterati Ilića u zatvor“, i „Gašenje Ilićevog jutjub kanala“. Zatim je postavio niz pitanja kako bi javnosti objasnio zbog čega Prase  treba da odgovara pred zakonom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Da li Bogdan Ilić treba da ode u zatvor zbog utajenog poreza i seksualnog iskorišćavanja maloletnice od 14 godina?- prvo je pitanje u Mitrovićevoj peticiji.

Da li ste za gašenje jutbjub kanala Baka Prase? – takođe stoji u upitniku koji je, prema Željkovim podacima, za samo sat vremena potpisalo 100.000 ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Prvih sat vremena od raspisivanja peticije! Bako, izgleda da si se malo preračunao! Nije trebalo da postaješ kriminalac i da ulaziš u tal sa njima. Dobro ti je išlo i bez krivičnog dela koje se zove iznuda! Sutra u 9 se predaju sve krivične prijave! Svakog sata ću objavljivati nove podatke –  napisao je Željko Mitrović u opisu objave.

Podsetimo, Mitrović je putem svoje televizije prikazao dokumentarni film „Internet nasilje 1. deo Baka Prase“ pre samo nedelju dana i tada najavio da će proveriti stav građanja o Boganovom ponašanju i uticaju na mlade, što je sada i uradio.

Mirka: Vujadin mora da se više posveti porodici!