Najveća balkanska muška pevačka zvezda Zdravko Čolić (71) svoju karijeru vodi daleko od društvenih mreža, savremenih sredstava komunikacije i medija.

Iako ga retko viđamo, on na muzičkom nebu, s godinama, kao zvezda sija samo još jače. Ovaj put naš paparaco uslikao je legendarnog pevača na Aerodromu „Nikola Tesla“. Čola se vratio s nastupa iz Amsterdama, a svojim ponašanjem oduševio je kako prisutne na aerodromu tako i one koji su s njim putovali.

Izvor koji se zadesio na letu otkrio je za Alo! zanimljive detalje o Čoliću.

– Čola je iz Amsterdama u Beograd doputovao ekonomskom klasom. Ponašao se kao najobičniji čovek tokom leta. Izuzetno je vaspitan i kulturan, a kada su ga putnici i stjuardese prepoznali, nije pokazao ni trunku netrpeljivosti i nervoze – rekao je izvor.

Pre nego što smo poleteli u avionu se fotografisao sa svima koji su to želeli. Delio je autograme i šalio se s onima koji su mu prilazili. Slikao se i s posadom. Svi na letu bili smo oduševljeni što putuje s nama, a društvo mu je pravio samo menadžer s kojim se očigledno vraćao s nastupa – kaže izvor za Alo!.

Na aerodromu Čola se, s kačketom i naočarima, pomešao s običnim svetom, ali kada ga je naš paparaco prepoznao, samo se široko osmehnuo i nastavio svojim putem. Sasvim ležerno obučen, bez potrebe da privlači pažnju, Zdravko je aerodrom napustio u skromnom automobilu, a na sve koji su ga tog dana videli ili upoznali ostavio je utisak jedine muzičke zvezde koja je umesto na nebu s obe noge čvrsto na zemlji. Bravo, Čolo!

Karijera duga 50 godina

Zdravko Čolić profesionalno je počeo da se bavi pevanjem 1972. godine kada je snimio i dan danas veliki hit „Sinoć nisi bila tu“. U periodu od 1975. do 2017. godine objavio je 16 studijskih albuma. Predstavljao je Jugoslaviju na Evroviziji s pesmom „Gori vatra“. Njegovu karijeru su obeležile duge turneje i koncerti širom regiona i sveta. Nekoliko puta je napunio „Marakanu“ i Ušće.