Vanja Mijatović i njen dugogodišnji partner Aleksandar Mandžukić odlučili su da naprave gala svadbenu proslavu  na kojoj su okupili čitavu estradu. Iako pokloni, žurka do kasno u noć i čak dve venčanice nisu izostali, izostalo je ono što je glavno – brak.

 Mijatovićeva je uspela nemoguće, a to je da napravi svadbu, a da se zapravo ne uda. O ovom estradnom fenomenu pevačica je progovorila za Alo! i tom prilikom istakla da je još uvek devojka svog muža.

– Žurka je bila fenomenalna, trajala je do kasno u noć, sve je prošlo savršeno. Probudila sam se sa temperaturom, ali nadam se da nije kovid. Mislim da su me pripreme za venčanje iscrple, trebalo je sve organizovati i uverena sam da je povišena temperatura posledica premora. U svakom slučaju, ukoliko potraje, testiraću se – rekla nam je Mijatovićeva, koja ističe da je slavlje proteklo u najboljem redu.

Sve je bilo savršeno. Oduševljena sam činjenicom koliko me je kolega ispoštovalo i pojavilo se na mom venčanju. Nisam želela nikoga da forsiram, ko je želeo da otpeva nešto, latio se mikrofona. Sve je bilo spontano i opušteno, baš kao što sam i želela – rekla je Mijatovićeva.

Ona je potom otkrila da je njenom najsrećnijem danu jedino falio matičar.

– Istina je da se u stvari nisam udala za Aleksandra. Mi smo odlučili da sada organizujemo proslavu, a da venčanje odgodimo – začudila nas je pevačica, pa pokušala da objasni:

– Aleksandar i ja nismo želeli da ustajemo rano taj dan, da sve bude vremenski zgusnuto i da maltretiramo goste da prisustvuju i crkvenom i opštinskom venčanju. Rešili smo da prvo napravimo žurku, a da se kasnije opštinski venčamo u krugu najmilijih. I dalje nismo zakazali termin, ne žurimo. Venčaćemo se o tom -potom, sada nam je bilo bitno da napravimo proslavu – zaključila je Vanja za Alo!.

Podsetimo, ovoj nesvakidašnjoj „svadbenoj“ proslavi prisustvovali su brojni estradnjaci, među kojima: Svetlana Ceca Ražnatović, Tamara Milutinović, Katarina Grujić, Uroš Živković, Nikolina i Saša Kapor i mnogi drugi.

Lazić upoznao bivšu sa sadašnjom

Darko Lazić došao je na Vanjinu proslavu u prisustvu nove devojke, a na istoj zabavi našla se i njegova bivša žena Ana Sević.

– Upoznala sam Darkovu novu devojku, bilo je normalno, kao i sa svakom njegovom prethodnom partnerkom.  Njegov izbor je njegova stvar, nema šta ja da budem zadovoljna ili ne – rekla je tim povodom Ana.

 Lažna kuma uhvatila bidermajer

Kuma na venčanju koje se nije desilo bila je Aleksandra Mladenović, koja je najpre „bračnim“ partnerima otpevala pesmu za prvi ples, a potom je i sama uhvatila bidermajer. Nadamo se da će se ona zaista udati kada za to dođe vreme.

Zorica: Stanodavac mi špijunirao dete