Titkokera Una Kablar, poznatija kao Uki Kju, iznela je šokantne tvrdnje na račun svog zeta D. H. (23). Optužila ga da je brutalno pretukao njenu sestru Saru (19), ali i da je fizički zlostavljao njihovu dvomesečnu bebu.

Uki je na Instagramu objavila potresne snimke i fotografije povreda njene sestre, koji su, kako tvrdi, nastali neposredno nakon napada dok su lekari Sari dijagnostikovali povrede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Muž moje sestre je pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao je bebu staru dva meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega – iznela je Una šokantne tvrdnje.

Ona je rekla da je njen zet Saru doveo u Vojnomedicinsku akademiju, pa pobegao.

Nakon što ju je unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane. Govorio je kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reči kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju, biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda – napisala je Una, koja je objavila snimke i fotografije povreda svoje sestre i dvomesečne bebe.

Kako je navela, lekari su njenoj sestri snimali vrat, grudni koš, glavu, pluća. Nakon toga Sara je podnela i krivičnu prijavu policiji. Tiktokerkinoj sestri su konstatovane lake povrede.

Inače, Unina sestra Sara i D. H. venčali su se u februaru ove godine, a par ima dvomesečnu bebu.**
 Dobio dve mere
D. H. su izrečene mere zabrana prilaska i zabrana komuniciranja 48 sati. Nakon toga tužilac treba da odluči o produžetku mera. Inače, D. H. nema kriminalni dosije niti ima istoriju nasilja u porodici. O slučaju je obavešten i Centar za socijalni rad.

Marija Šerifović: Retko imam žutu minutu