Teodora Džehverović ne krije da uživa u ljubavi sa Ninoslavom Ninom Čelebićem. Koliko je njihova ljubav jaka, pevačica je potvrdila kada je za Alo! otkrila da priželjkuje da uskoro obuče venčanicu.

– Iskreno, tokom čitave pripreme nastupa za Music Week imala sam veliku tremu. Nino je došao da me podrži, on je i ranije bio na mojim nastupima, ali ovo je drugačije – rekla je pevačica, koja je nizala nastupe čitavog leta, pa otkrila da li je na nekom doživela neprijatnost.

– Bude mi neprijatno kada obezbeđenje sklanja publiku sa bine. Neki momak ili devojka skupe hrabrost da se popnu na scenu kako bi se sa mnom fotografisali i smatram da u tom trenutku obezbeđenje nema potrebe nasilno da reaguje. Na primer, imala sam situaciju kada sam se naljutila jer su dopustili da me momak zaprosi tokom mog nastupa. Smatram da te situacije treba da se spreče jer je to intiman čin. Zna se ko mene treba da prosi – rekla je pevačica, pa priznala da mašta o danu kada će na ruci ugledati verenički prsten.

– Svaka devojka priželjkuje prosidbu, ali mislim da nema potrebe da pravim sebi i partneru presiju. To je nešto što oboje treba da osetimo u tom trenutku, ne želim da vršim pritisak. Neka se desi kada i Nino to poželi i kada bog kaže da je suđeno – poručila je mlada pevačica, koja je potom istakla da je daljina bila veliki test za njenu ljubav.

– Nino i ja smo neko vreme održavali vezu na daljinu i to je bio veliki izazov za nas. Sada kada smo zajedno, mogu reći da nas je to samo ojačalo. Kada prođete sa partnerom kroz tako nešto, kasnije sve bude lakše. Time smo videli da je naša ljubav zaista jaka, lako je biti u vezi kada je sve sjajno, treba savladati izazove – objasnila je Džehva, koja ističe da je rano da postane majka.

– Rano je za bebu kada sam ja u pitanju, ali nadam se da ću uskoro postati tetka – zaključila je ona za Alo!.

 Maštam o velikom koncertu

Teodora je priznala da priželjkuje veliki solistički koncert u Beogradu, ali da smatra da je još uvek rano za to.

– Svi pevači maštaju o tome da jednog dana održe solistički koncert u Areni, ali trenutno ne razmišljam o tome. Doživela sam uspeh, popela sam se na jedan nivo i zasad mi je najbitnije da to održavam. Ako bog da, jednog dana ću imati veliki koncert – rekla je ona za Alo!.

Uraganke su divne

Članice ženskog sastava „Harikejn“ održale su u subotu poslednji zajednički nastup, a sada je Teodora istakla da Kseniji Knežević, Sanji Vučić i Ivani Nikolić želi sreću u daljoj solističkoj karijeri.

Jako mi je krivo što devojke iz grupe „Harikejn2 nisu uspele da dođu na Music Week. S obzirom na to da više neće nastupati zajedno, volela bih da smo našu zajedničku pesmu „Kontroverzne“ zajedno otpevale. One su divne devojke, želim im svu sreću sa solističkim karijerama – rekla je ona.

Marija Šerifović lomila automobil i urlala