Autorka i producentkinja Tamara Grujić otvorila je dušu i priznala da ne spava u krevetu sa svojim suprugom Vukom Đokovićem, već da spavaju u odvojenim sobama, te je otkrila kako to utiče na njihov brak.

Naime, Tamara kaže da je do te odluke došlo sponatano.

– Mi smo tu odluku doneli spontano. Uprkos tome što će mi mnogi zameriti i reći da nije zdravo, volim da spavam s Lenkom, Vuku stoga nije preostalo ništa drugo do da bude u drugoj sobi s našim psom Milicom (smeh). Za sada nismo videli lošu stranu te podele, ali smo oboje svesni da to neće biti zauvek i da zbog toga trenutno više radimo na očuvanju naše intime – rekla je Tamara i dodala.

– Moj Vuk nije previše romantičan, doduše bio je na početku veze, ali po mom mišljenju, nisu latice ruža posute po podu jedina romantika. U njegovom slučaju to je neverovatan smisao za humor. Obožavam kod njega što je duhovit i što smo s vremenom jedno drugome postali i najbolji prijatelji i saradnici. Drago mi je kada mi kaže: „Žule, ja najviše s tobom volim da radim“. Pogledom se dogovaramo, što primenjujemo i u Lenkinom vaspitavanju – rekla je Tamara, a onda otkrila kako se njeni ukućani nose sa njenim mesečarenjem.

Uništena tabla postavljena u čast Dragana i Milene