Suzana Mančić (65) pažnju medija privlačila je delimično zbog detalja iz svog emotivnog života. Jedna od najlepših žena bivše Jugoslavije nikada nije dozvoljavala da je zbog toga što je volela i bila voljena stavljaju u ram nemoralnih žena.

– O svom životu sam dosta prećutala, jer nešto ipak treba da ostane i samo moje. Mnogo stvari sam i zaboravila, pa i da hoću, ne bih mogla da ispričam –  rekla je Suzana Mančić za Alo!.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Ona je ispričala neke situacije u kojima se našla

– Život mi je nudio razne stvari, nešto od toga sam i prihvatala. Desilo mi se sve što nisam htela. Tako sam govorila da neću oženjenog, ali desio se i taj oženjeni koji je bio stariji od mene. Znala sam da je u braku kada sam ga upoznala i rekla sam: „Molim Vas, razvedite se pa mi se javite.“ Život nam donosi razne situacije i baš on zauzet me je očarao. Jako se trudio oko mene i razvela sam taj brak. Sada mi je žao što sam to uradila jer je on meni mnogo toga pružio, a ja njemu zauzvrat ništa – iskreno je priznala Suzana.

Voditeljka je naglasila da je tokom života volela nekoliko puta i objasnila kako je to moguće.

– Bilo je mnogo ljubavi i ceo moj život je zapravo potraga za ljubavlju. Neko voli jednom ili dvaput, a ja sam volela više puta. Sigurno je bilo 10 velikih ljubavi za tu prvu selekciju. Može da se voli više puta ili onoliko puta koliko otvoriš svoju dušu i srce da voliš i budeš voljen – objasnila je Mančićeva, i dodala šta joj je bilo važno kod partnera s kojima je bila:

– Nikada nisam imala tip muškarca, nisu oni bili preterano zgodni, ali svaki je imao neku svoju intrigu. To je važno u ljubavi da te neko zaintrigira – završila je Suzana razgovor za Alo!.

Pisala sam jer nisam imala posao

Suzana Mančić je dosad napisala dva autobiografska romana, a sada je objasnila i kako je do toga došlo.

– Knjige sam pisala zbog besposlice. Nekoliko godina nisam ništa radila, a na to nisam navikla. Inspirisali su me izdavači koji su me terali da objavim detalje iz svog života. Sela sam i pisala, jer sam imala vremena, i za dve godine rodile su se dve knjige – rekla je Suzana.

Luna: Kad sam trudna nisam histerična!