Nekadašnja modelsica Ivana Stamenković Sindi proteklih godina povukla se s javne scene i posvetila borbi za starateljstvo nad ćerkom Petrom.

Međutim, pevačica je oduševila javnost kada se osmelila da uđe u glumačke vode i prihvati ulogu u seriji „Od jutra do sutra“, a sada je za Alo! otkrila kako je došlo do toga.

– Pozvali su me organizatori serije i ponudili mi epizodnu ulogu, koju sam rado prihvatila. Tumačila sam lik pevačice koja peva na jednoj rođendanskoj proslavi. Iskreno čitavo snimanje mi je bilo jako zanimljivo. Atmosfera na setu je bila odlična, svi smo se družili i glumci su bili jako prijateljski nastrojeni prema meni – rekla je Sindi, i istakla da se na setu super snašla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Stamenkovic (@sindi_models)

– Osetila sam se kao deo ekipe. Iako traje dugo, snimanje mi nije bilo naporno, jer pored pevanja dugo sam se bavila modelingom. Navikla sam na snimanja i kamere i zadovoljna sam time kako sam iznela svoj lik. Nisam tražila savete drugih glumaca jer sam imala malu ulogu, pa sam smatrala da mi nisu potrebne sugestije – objasnila nam je Stamenkovićeva, koja priznaje da bi volela da ponovo bude deo nekog glumačkog projekta.

– Rado bih ponovo učestvovala u nekom glumačkom projektu. Volela bih da dobijem još neku ulogu, a jedino nikada ne bih pristala na provokativne uloge i scene u kojima treba da se skidam, zbog svoje ćerke koja će to da gleda. Nisam profesionalna glumica i ne bih želela da imam takve uloge – zaključila je Sindi za Alo!.

Teodora progovorila o problemima u vezi